Övrigt

7 svar på ”Övrigt

 1. Hej ! Är ute med min hund dagligen, tycker att nästa gång ni skickar ut något blad till hushållen. Uppmana då alla hundägare att plocka upp efter sina hundar. har man råd med hund har man råd med bajspåsar. Det ser för jävligt ut! äckligt! Tänker också på våra barnfamiljer det är inte trevligt att trampa i bajs.Med vänlig hälsning, Ingela Svantesson

 2. Håller med fullständigt, jag orkar böja mig trots rörelsehinder!
  MVH Yvonne sjöstedt

 3. Hej! Kan blomlådor på lagom avstånd på våra vägar sänka hadtigheten? Jag tror inte att någon har mer bråttom utan att man kan ta hänsyn till sina grannar, både två- och fyrbenta. Jag har skrivit ett förslag till styrelsen så kanske kan vi få till en förändring av hastigheten. Och blomlådor ser ju både vackert och trevligt ut, eller?

 4. Hej!
  Har haft besök av våra två barnbarn och har varit på lekplatsen o lekt! Vi har även varit o badat vid vår fina badplats. Tack för att Fritid Närsbo har försett båda dessa platserna med leksaker! Har varit mycket uppskattat av Leif o Glenn!
  Anita o Kjell Strandängsvägen 2

 5. Läste på Alingsås kommuns hemsida om badplatser, på alla badplatser i kommunen kan man ta med sig hunden, även i Närsbo.
  Givetvis med självklara regler om att inte smutsa ner och ha hunden kopplad.
  Länk: https://www.alingsas.se/badplatser
  Hälsning Anita Fuchs

 6. Jag tycker att snöröjningen borde skötas lite bättre, varje gång det snöar så kommer han ju inte förens 10-20 timmar efter=då kan han lika gärna sitta kvar framför tvn. Öka gärna utväxlingen på grusspridaren ock kör gärna mer än 1 gånger per säsong, tar gruset slut så köp mer och lär dig ställa om bladet så.man slipper få en vall vid sin parkering.

 7. Bortsprungen katt…
  Har någon sett Janna?
  Ljusgrå Norsk Skogkatt, har varit borta sedan kvällen 22/12.
  Hon brukar hålla sig i området men nu har hon varit borta i 3 dagar…
  Björn C.
  Strandängsvägen 12
  0736-840561

Lämna ett svar